Waarom onze organisatie

Wij gaan verder dan ‘de juiste persoon, op de juiste plek’.
Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen docenten voor Bisbee..

Wij bieden

Docenten uitjes: wij gaan graag met onze collega's op pad.
Bisbee Academie: Bijdrage aan professionalisering van docenten
Betrouwbaar: Vaste aanspreekpunten voor docenten en opdrachtgevers.

Over ons

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van Detachering, NT2, Inburgering & Educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en examinatoren voor Bisbee.



Onze waarden

Flexibel
Bij Bisbee werken fulltime docenten maar ook collega’s die werken in het onderwijs naast een andere baan of opdracht. Bijvoorbeeld die journalist die 1 dag in de week voor de klas staat.
Toegevoegde waarde
Bij Bisbee gaat het om jouw carrière, onze toegevoegde waarde als werkgever en de maatschappelijke rol die jij als docent vervult.
Betrokkenheid
Bisbee is een warm en betrokken team. Wij hebben aandacht voor onze docenten en hun wensen.
Ontwikkeling
Bij Bisbee krijg jij een persoonlijke coach, volop training en begeleiding, een Academie waar je gratis trainingen kunt volgen, afwisselend werk en vooral continuïteit in het werk.
"De communicatie heb ik ervaren als duidelijk en helder, op een vriendelijk en informele manier. Dit voelt goed."
Marjolein Pennings Docent Wiskunde

Bij Bisbee Flexonderwijs is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Je neemt contact met ons op.
Je kan direct solliciteren of eerst vrijblijvend contact opnemen met onze recruiters als je nog vragen hebt. Naar aanleiding daarvan maak je kennis met Bisbee en de vacature waar je interesse in hebt.
Zijn er direct mogelijkheden?
Dan volgt een kennismaking (online of telefonisch) binnen 1 week. Bij het eerste gesprek komt er een uitgebreide intake. Is iedereen tevreden? Dan dragen we je voor bij de opdrachtgever!

Gerelateerde organisaties