Waarom onze organisatie

Werk aan integrale en complexe projecten, in zowel binnen- als buitenland.
Bepaal je eigen carrièrepad op basis van je eigen interesses en ambities.
Al onze projecten zijn in lijn met onze missie - to enhance society together.

Wij bieden

Jaarlijkse winstuitkering
28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
Flexibele werktijden

Over ons

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 20 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen in verschillende markten. En een van deze markten is Infrastructuur.

Dus wil jij werken aan integrale en duurzame infrastructuuur projecten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Want wij zoeken versterking in een breed scala aan rollen. Van project- en procesbeheersing en contractmanagers tot constructeurs, geotechnisch specialisten en modelleurs. Zowel voor onze projecten in Nederland als daar buiten. 



Onze waarden

Innovatief
We staan open voor vernieuwing, zijn nieuwsgierig en denken verder dan de status quo
Samen
We co-creëren onze oplossingen. Met elkaar, onze partners, klanten en de samenleving
Duurzaamheid
We zijn gedreven om een positieve impact te hebben op de samenleving
Persoonlijke ontwikkeling
Jouw persoonlijke ontwikkeling is een van onze topprioriteiten
“Wat mijn werk bijzonder maakt, is samen met opdrachtgevers complexe kunstwerken realiseren. Van conceptuele keuzes tot de kleinste details. Werken in ontwerpteams en het streven naar de optimale inzet van innovaties geven een gave dynamiek”
Sebas de Jong
Sebas de Jong Ontwerpleider

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Heb je een vacature gevonden die bij je past? Dan solliciteer je via onze website. Zijn we enthousiast? Dan word je uitgenodigd op een eerste gesprek.
Eerste interview
We maken graag kennis met je. Online of op een van onze mooie kantoren. We horen graag meer over jouw ervaring en motivatie en vertellen je natuurlijk ook meer over onze organisatie en de rol.
Tweede interview
Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en hoe jij hier invulling aan kunt geven. Afhankelijk van de rol, vragen we je om voorafgaand aan dit gesprek een assessment te doen.
Aanbod
Is er na de gesprekken een match? Dan ontvang je van ons een mooi aanbod via onze online portal. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Wel zo makkelijk.
Aangenomen
Aanbod geaccepteerd en contract ondertekend? Welkom aan boord!